پخت کیک

اشپری و به خصوص پخت کیک می تواند تجربه ای فوق العاده باشد به ویژه اگر بدون استفاده از فر انجام شود. طبخ انواع غذا مانند پیتزا و کباب نیز از این قاعده مستثنی نیست.

پخت کیک

اشپری و به خصوص پخت کیک می تواند تجربه ای فوق العاده باشد به ویژه اگر بدون استفاده از فر انجام شود. طبخ انواع غذا مانند پیتزا و کباب نیز از این قاعده مستثنی نیست.

پخت و پز و آشپزی بسیار لذت بخش و جذاب است. فرقی نمی کند کیک بپزی یا یک فست فودی مثل پیتزا یا یک غذای سنتی مثل کباب با فر یا روی اجاق گاز با پلوپز یا غذاپز ناخ، همه اینها وسایلی هستند که این کار را برای ما آسانتر میکنند. غذاهای سالم مثل بخارپز و گریل و کباب شده و غذاهای پر چرب مثل ل

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

 

پخت کیک و نکات مهم آن

 

پختن کیک در خانه کاری است که تجربه آن خالی از لطف نیست.  خوردن کیکی که خودت پخته باشی عالیه، پختنش بسیار ساده است اندازه گیری مواد اولیه و مخلوط کردن آنها به ترتیب و قبل از انکه بسوزه از فر بیاریش بیرون. برای تهیه یک کیک فوق العاده لازم نیست که حتما یک آشپز حرفه ای باشید فقط کافیست یک سری نکات سادرعایت کنید تا نتیجه ای عالی بگیرید و یک کیک عالی و خوشمزه داشته باشید. حالا یک سری از این نکات را در ادامه براتون توضیح میدم.

آرد و بیکینگ پودر را در یخچال نگه داری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد. همیشه از روی دستور دست به

کار شوید و میزان مواد اولیه را تغییر ندهید. اگر میزان روغن در دستور زیاد است نیازی نیست سینی فر یا قالب را چرب کنید. برای شیرینی پزی هرگز روغن را روی حرارت آب نکنید بهتر است با قاشق چوبی آنقدر بزنید تا آب شود. اگر قرار است گردو یا کشمش به کیکتون اضافه کنید حتما آنها را به آرد آغشته کنید تا ته نشین نشود.

آرد کیک را حتما سه تا چهار بار الک کنید تا هوا بگیرد و کیک حسابی پف کند. برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید. سفیده را تا حدی بزنید که از ظرف نریزد بیشتر از آن بزنید کیک یا شیرینی شما خشک می شود.اجازه دهید تا کیک خنک شود بعد از قالب جدا کنید تا خرد نشود.

همیشه فر را قبل از شروع کار روشن کنید تا کاملا گرم شود، وقتی کیک کاملا گرم شد درجه را روی 180 درجه سانتی گراد گذاشته و قالب را داخل فر بگذارید. اگر هم با تنور ناخ دارید کیک درست می کنید تنور و درش رو بزارید روی حرارت کم تا کاملا گرم بشه بعد مایه کیک رو بریزید توی تابه اش که از قبل چرب کردید و داخل تنور قرارش بدید. بعد از 45 تا 50 دقیقه با یک خلال دندان از پخت کامل کیک مطمئن شوید.

دستور پخت کیک شکلاتی


1- آرد 2/5 پیمانه

2- شکر 1/5 پیمانه

3- روغن مایع 1/2 پیمانه

4- شیر 1 پیمانه

5- وانیل نوک قاشق چایخوری

6- بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری

7- پودر کاکائو 1/2 پیمانه

8- تخم مرغ 8 عدد

برای پخت این کیک اول تخم مرغ و شکر را با هم زن 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشود سپس روغن و شیر را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید، و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید با دور کند همزن بزنید تا حدی که مواد کیک یک دست شود. مایه کیک را داخل قالب ریخته و توی فر که از قبل گرم کردید بگذارید، بعد از 45 دقیقه کیکتون حاضره، نوش جان.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
پ->