پخت کیک

اشپری و به خصوص پخت کیک می تواند تجربه ای فوق العاده باشد به ویژه اگر بدون استفاده از فر انجام شود. طبخ انواع غذا مانند پیتزا و کباب نیز از این قاعده مستثنی نیست.

پخت کیک

اشپری و به خصوص پخت کیک می تواند تجربه ای فوق العاده باشد به ویژه اگر بدون استفاده از فر انجام شود. طبخ انواع غذا مانند پیتزا و کباب نیز از این قاعده مستثنی نیست.

پخت و پز و آشپزی بسیار لذت بخش و جذاب است. فرقی نمی کند کیک بپزی یا یک فست فودی مثل پیتزا یا یک غذای سنتی مثل کباب با فر یا روی اجاق گاز با پلوپز یا غذاپز ناخ، همه اینها وسایلی هستند که این کار را برای ما آسانتر میکنند. غذاهای سالم مثل بخارپز و گریل و کباب شده و غذاهای پر چرب مثل ل

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

 

کیک هویج و گردو و فوت کوزه گری

کیک هویج یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک هاست مخصوصا از نوع خونگیش. فقط چند تا نکته ریز داره که باعث میشود یک کیک  عالی و بی نقص داشته باشید. حالا این نکات را با هم مرور میکنیم. تخم مرغ ها راحداقل نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و یکی یکی به مایه اضافه کنید.

مواد پودری را سه بار الک کنید. برای تهیه کیکی یکدست آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید. به هیچ وجه در فر را در بیست دقیقه اول باز نکنید. بعد از 45 دقیقه با استفاده از یک خلال دندان از پخت آن مطمین شوید. حتما فر را قبل از اینکه قالب را داخلش بگذارید کاملا گرم کنید. برای اضافه کردن گردو حتما آن را در آرد بغلطانید و بعد در مایه بریزید تا ته نشین نشود و نسوزد. 

فوت کوزه گری: این کیک به علت داشتن هویج ممکن است پس از آماده شدن حالت نرم و چسبنده پیدا کند حالا چه کار کنیم که این اتفاق برای کیکمون نیفته: باید از قالب میان تهی یا قالبی بزرگتر از سایز عادی استفاده کرد. مثلا: اگر همیشه از قالب قطر 27 استفاده می کنید برای این کیک قطر 30 سانتی متر مناسب است.

 


 

 

چطوری یک کیک هویج و گردوی خوشمزه بسازیم؟

تخم مرغ 3 عدد

آرد 250 گرم یا 1/5 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

شکر 220 گرم یا 1/5 پیمانه( البته یک پیمانه هم کافیه و کیکتون کم شیرین و لذیذ میشه)

آب یا شیر 1/4 پیمانه 

گردو 50 گرم 

هویج 2 عدد بزرگ رنده شده 

روغن مایع 125 گرم

شکر و وانیل و تخم مرغها( یکی یکی) را با دور تند همزن بهم بزنید تا رنگش روشن و حجمش دو برابر شود. روغن و آب را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی می زنیم. حالا نوبت هویج و گردو است بعد از اضافه کردن آنها به مایه آن را به قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم و دمای آن 180 درجه سانتی گراد است می گذاریم. بعد از 45 دقیقه یک کیک عالی خواهیم داشت.  

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات (۱)

سلام، وبلاگ جالبی دارید، موفق باشید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
پ->