کیک هویج و گردو و فوت کوزه گری
کیک هویج یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک هاست مخصوصا از نوع خونگیش. فقط چند تا نکته ریز داره که باعث میشود یک کیک عالی و بی نقص داشته باشید. حالا این نکات را با هم مرور میکنیم. تخم مرغ ها راحداقل نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و یکی یکی به مایه اضافه کنید.
مواد پودری را سه بار الک کنید. برای تهیه کیکی یکدست آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید. به هیچ وجه در فر را در بیست دقیقه اول باز نکنید. بعد از 45 دقیقه با استفاده از یک خلال دندان از پخت آن مطمین شوید. حتما فر را قبل از اینکه قالب را داخلش بگذارید کاملا گرم کنید. برای اضافه کردن گردو حتما آن را در آرد بغلطانید و بعد در مایه بریزید تا ته نشین نشود و نسوزد.
فوت کوزه گری: این کیک به علت داشتن هویج ممکن است پس از آماده شدن حالت نرم و چسبنده پیدا کند حالا چه کار کنیم که این اتفاق برای کیکمون نیفته: باید از قالب میان تهی یا قالبی بزرگتر از سایز عادی استفاده کرد. مثلا: اگر همیشه از قالب قطر 27 استفاده می کنید برای این کیک قطر 30 سانتی متر مناسب است.
چطوری یک کیک هویج و گردوی خوشمزه بسازیم؟
تخم مرغ 3 عدد
آرد 250 گرم یا 1/5 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شکر 220 گرم یا 1/5 پیمانه( البته یک پیمانه هم کافیه و کیکتون کم شیرین و لذیذ میشه)
آب یا شیر 1/4 پیمانه
گردو 50 گرم
هویج 2 عدد بزرگ رنده شده
روغن مایع 125 گرم
شکر و وانیل و تخم مرغها( یکی یکی) را با دور تند همزن بهم بزنید تا رنگش روشن و حجمش دو برابر شود. روغن و آب را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی می زنیم. حالا نوبت هویج و گردو است بعد از اضافه کردن آنها به مایه آن را به قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم و دمای آن 180 درجه سانتی گراد است می گذاریم. بعد از 45 دقیقه یک کیک عالی خواهیم داشت.
سلام، وبلاگ جالبی دارید، موفق باشید.